Новолуние във Водолей. 
След Новолунието Луната ще започне  да влива сила, и енергия в проектите, и намеренията ни. Водолеят е свързан с бъдещето, с мечтите и надеждите ни. Понеже управителят на знака е Уран, можем да очакваме внезапни прозрения или смяна на посоката, в която се движим; желание да се разделим с обикновеното и рутинното в живота. Ще погледнем нещата през нашите идеали, убеждения и принципи и ще поискаме да приложим нови подходи - необикновени и нетрадиционни,  с желание за напредък.  Може да се впуснем в обществена дейност, социални дела, наука или изкуство. Мащабни проекти в сферата на високите технологии или интернет може да ни се видят привлекателни. 
 Логичен ум, а не затормозяващи емоции; свобода, а не обвързващи чувства,Водолеят  ще ни вдъхновява за работа с групи, приятелски кръгове, обществени дела, нестандартни идеи, идеалистични цели, множество контакти и дейности в сферата на духовното. Няма да ни харесват ограниченията от какъвто и да е вид.
Ако имаме усещане, че нещо ново иска да се роди чрез нас, това е моментът, да бъде започнато. Още повече, че следващото Новолуние вече, ще бъде придружено и от ретрограден Меркурий (23 февруари - 17 март), и няма да е добро за стартиране, а по-скоро за дооформяне на вече започнатите неща.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers