pub-1860989905298420 Ретрограден Сатурн | Рама

Ретрограден Сатурн


От  18.02.2013г. до  07.07.2013г. планетата Сатурн, обръща движението си в ретроградно. Сатурн е символ на времето, тежестта, дълга, изпитанията и проблемите, пред които всеки от нас понася в определен момент на живота си. Той ни показва къде е необходимо да се пренастроим или променим.Сатурн ни учи, че във всяка трудност или предизвикателство се крие положителна възможност за духовно израстване.               Когато планетата сменя движението си, това се изразява с усещане за ограничение в някаква област от живота ни. Така вниманието ни се насочва към ограниченията, които преживяваме.             
                                                                                                        Всъщност така трупаме ценен опит, както и възможност за осъществяване на растеж, който трябва да осъществим сами, въпреки трудностите.    
Периодът на ретрограден Сатурн действа отрезвяващо. Това е момент да се разделим със самозаблуди, фантазии и илюзии. Безсмислено е да се съпротивляваме на ретроградния Сатурн, и да се държим за старите идеи и подходи.По добре да преразгледаме и да променим условия, отношения и обстоятелства, да направим нови планове и да ги реализираме. 
Сатурн ще се движи ретроградно в знака  Скорпион, което носи  тежки уроци емоционално разтърсващи, но само така ще успеем да продължим по-мъдри и по-уверени напред.                  Използвайте ретроградното движение на Сатурн, за да намерите себе си, да върнете вярата в собствените си сили.Така ще отворите място на новото, което следва след края на ретроградния период.
    
   Прочетете още:   Кола според зодията

                             

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers