Ретрограден Сатурн


От  18.02.2013г. до  07.07.2013г. планетата Сатурн, обръща движението си в ретроградно. Сатурн е символ на времето, тежестта, дълга, изпитанията и проблемите, пред които всеки от нас понася в определен момент на живота си. Той ни показва къде е необходимо да се пренастроим или променим.Сатурн ни учи, че във всяка трудност или предизвикателство се крие положителна възможност за духовно израстване.               Когато планетата сменя движението си, това се изразява с усещане за ограничение в някаква област от живота ни. Така вниманието ни се насочва към ограниченията, които преживяваме.             
                                                                                                        Всъщност така трупаме ценен опит, както и възможност за осъществяване на растеж, който трябва да осъществим сами, въпреки трудностите.    
Периодът на ретрограден Сатурн действа отрезвяващо. Това е момент да се разделим със самозаблуди, фантазии и илюзии. Безсмислено е да се съпротивляваме на ретроградния Сатурн, и да се държим за старите идеи и подходи.По добре да преразгледаме и да променим условия, отношения и обстоятелства, да направим нови планове и да ги реализираме. 
Сатурн ще се движи ретроградно в знака  Скорпион, което носи  тежки уроци емоционално разтърсващи, но само така ще успеем да продължим по-мъдри и по-уверени напред.                  Използвайте ретроградното движение на Сатурн, за да намерите себе си, да върнете вярата в собствените си сили.Така ще отворите място на новото, което следва след края на ретроградния период.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers