Пълнолуние в Дева

                                   
Пълнолунието е време, в което е добре да се вгледаме навътре и да се освободим от старите модели на поведение. Ако  се усещаме жертва на обстоятелствата, сега е  момент да осъзнаем, че околните не са виновни, за начина по който се чувстваме. Нужно е фактите да се проверят, преди да им се доверим.  Когато погледнем страха в очите, неговата сила се изпарява.

Пълнолунието в Дева идва да ни помогне да намерим баланса . Толкова сме улисани в работа и проблеми, че забравяме за копнежите на своята  душа и своето здраве. Идва момент, в който трябва да се поспрем за да се погрижим за нашето тяло. Болките в гърба, в корема и др. са посланието, за това, че сме надхвърлили лимита. Изглежда е настъпил момента да се погрижим за нашето тяло.
Сега можем да разгадаем какво се случва в нас. Ще разберем, че депресията, в която сме изпаднали е всъщност нуждата да избягаме малко от света и да се върнем към себе си, за да разберем кои са уникалните ни потребности. Хроничното главоболие ни подсказва, колко дълго задържаме гнева и обидата от отношението на другите към нас. Болката в гърба ни показва, че сме се нагърбили с по-голям товар от нашите възможности. Пълнолунието в Дева  ще ни помогне да се хармонизираме и излекуваме.  Стига да искаме.
Дните след пълнолунието са отлично дреме за прочистващидиети.
Добре е да намерим време за медитация, навлизане навътре, да помолим Вселената за напътствия. Сънищата са много ярки и предсказателни. Подходящи са всякакви ритуали  за даване и получаване на прошка, за освобождаване от излишното, старото, ненужното.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers