Венера във Водолей


 • От 02.02.  до 26.02.  планета на  красотата, любовта и връзките Венера ще транзитира през  знака на Водолея.
  Това ще дари всички нас с необходимостта да изградим свой собствен идеал за съвършенство, хуманност и смисъл, които да противопоставим на несъвършената реалност, в която живеем. Ще ни подтикне да осъществим в ежедневието си хармонията на естетично и интелектуално ниво.
  Това е период, в който ще сме готови да експериментираме (най-вече със себе си и външния си вид), да извършваме промени, да разчупваме стандарти и смело да гледаме към далечни хоризонти. В сърцата ни ще има много повече дързост, желание за свобода и дръзновение, отколкото обикновено.
  Тласъкът за свобода,може да доведе към отдръпване, желание за почивка от връзката, дори скъсване или раздяла за определен интервал от време. Ако забележите такива нагласи в себе си или партньорите си – не се притеснявайте! Те не означават нестабилност или проблеми във връзката. Това означава, че имаме нужда по-скоро от интелектуална компания, отколкото от емоционална. Че имаме нужда първо от приятел, а после от съпруг или любовник. Давайки свобода, пространство във връзките си, можем да бъдем сигурни, че нищо страшно няма да се случи. 
   Разчупете статуквото в отношенията си с приятни изненади и непредвидени, необичайни жестове, и ще усетите неподозирани радости, които ще освежат и възобновят удоволствието от връзката.
  Без съмнение, транзитът на Венера във Водолей за едни ще бъде предизвикателство, а за други – удоволствие. От нас зависи как ще го преживеем!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers