Пълнолуние в Лъв - 27 януари, 6:37ч.
На пълнолуние винаги се виждат  резултатите от положените до този момент усилия.
 Пълнолунието в Лъв ще окаже  въздействие  на здравето, нервната система ще е превъзбудима, както и цялата сърдечно-съдова система. Да се избягват всякакви напрежения: не само физически, но и емоционални.Луната навлиза в трудни аспекти първо със Сатурн, а после с Меркурий. Това означава, че комуникацията ще е затруднена, не предприемайте нови инициативи – няма да могат добре да се развият в бъдещето, заради тези аспекти. Избягвайте важните разговори, бъдете деликатни в общуването, не предизвиквайте конфликти. В дните около и на самото пълнолуние хората са много по-чувствителни и обидчиви.
Пълнолунието в Лъв ще благоприятства рекламата, светските контакти и обществените мероприятия, защото бързо ще приковавате вниманието върху себе си и дейността си. Слънцето е във Водолей (общности, приятели, мечти), а Луната - в отсрещния знак Лъв (азът, творческото начало, романтиката, детето в нас.Дилемата ще бъде: как да бъдем самите себе си и в същото време да сме свързани с другите. Какво иска сърцето ми и как да я защитавам. Как да се изразявам, без да засегна околните. Луната в Лъв има нужда да бъде забелязвана, да е в центъра на събитията, да е под прожектора. Възможно е да изплуват травми свързани с усещането ни, че не сме важни, че не сме достатъчно добри и не заслужаваме внимание. Много вероятно да попаднем в ситуации, в които трябва да защитаваме собствените си интереси.Важно е да изявим позицията си, като същевременно сме отворени да чуем и отсрещното становище. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers