Стълбища и коридори


АБ на Фън Шуй дизайна
                                                                                                                   
Разумното разположение на стълбището е да не се вижда от външната врата, а коридорите трябва да са широки и добре осветени.

По стълбището, което се изпречва непосредствено зад входната врата, енергията ци се втурва стремглаво нагоре,затова възможностите се изтъркулват бързо от къщата.
Лечение?
Окачете вятърен чан между първото стъпало и входната врата.Поставете силна лампа над стълбището.Окачете кръгло огледало над площадката или зелено растение по стълбището.
Стъпалата трябва да имат чела иначе енергията изтича през дупките.
Спираловидните стълбища са лош фън шуй, жизнената енергия се завихря и причинява кавги и беди.Лечението!
Поставете 24 часово осветление на върха на стъпаловидното стълбище.
Ако коридорите ви са тесни и дълги, окачете вятърен чан по средата или зелено растение или огледала.Огледалата не трябва да са едно срещу друго, защото енергията отскача напред-назад.
За всяка стая в края на дълъг коридор се казва че "надзърта в устата на дракона".Жизнената енергия се засилва и се стоварва с огромна сила в тази стая.
Лечението!Скрийте вратата с параван, поставете зелени растения от двете страни на вратата,окачете пред прага вятърен чан или кристал.


                                                                                                            

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers