Пълнолуние в Рак


Пълнолуние в Рак - 28 декември, 12:21ч.

 Ще сме по-чувствителни и емоционални от обикновено, много неща, които са били потискани, ще изплуват на повърхността. Ракът е свързан със семейната карма, така че травми и наранявания от ранните години, които по-късно са се превърнали в модели на поведение, ще могат да бъдат осъзнати, видени по нов начин.
Пълнолунието в Рак активира дилемата между емоциите и правилата, между искам и трябва, между различните послания, които сме получили от майка си и баща си, противоречията между това да сме успешни в кариерата и в същото време да създадем семейство и дом.
На всичкото отгоре Пълнолунието аспектира отново квадрата между Уран и Плутон, който си стои като фон от средата на годината и само ...чака някой аспект да го закачи, за да ни трансформира! Естествено, това не става изведнъж, отпадат стари структури и ограничения, внезапно проглеждаме и виждаме нещата по нов начин, сякаш някакъв воал се вдига. Подходящо време е да се правят ритуали по пускане на ненужните неща, връщане на енергиите, които сме поели съзнателно или несъзнателно от другите и които ни впримчват в нездравословни отношения. Когато се осъзнаем, връзките олекват. Тези, които са ни нужни се заздравяват, а ненужните отпадат от само себе си.
Необходимо е, да придобиваме все повече осъзнатост , да наблюдаваме собствените си реакции и да не гледам на другите като причина за това, което чувстваме, а като на наше огледало. Като на някой, който ни помага в това да видим ситуацията под друг ъгъл, да прогледнем.
На помощ се притичват Нептун и Сатурн (притичват не е точната дума, когато става въпрос за тези мощни и всяващи респект планети), които са в хармонични аспекти към Пълнолунието. Така че процесите, които вървят напоследък, не са приключили с Края на Света - сега е само началото. Началото на Новия Свят!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.







Followers