2013 прогнози


Сборът от цифрите на годината- 2+0+1+3 е равен на 6 , числото на Венера - нумерологичния управител на годината. Благоприятно време за всички форми на изкуството и културата, рисуване, поезия, живопис, фотография, моден дизайн.               Година 6 импулсира чувствата в настоящите отношения или дава възможност да изпитате нови емоционални вълнения. Възможно е да намерите своята половинка или да сключите брак. Но също така е възможно година 6 да ви донесе известно "отрезвяване" по отношение на връзка, отношения или обвързване. Най-вероятно ще се почувствате особено добре в година 6, ако сте домошар, предпочитате семейния уют или близък кръг от стари приятели, 2013 ще ви предразполага точно към това. Но пък спечелите ли приятел през година 6, то той ще е за цял живот.
 Но най-вече година 6 предполага повече раждания, очаква се да се родят повече бебета, радост в много семейства.

 В Кабала 13 е числото на изпитанията, изчистването, на дявола. Годината няма да бъде лесна, плановете ще изискват непрекъснати корекции. Трудно ще се установява хармония. Размиване на истината, разрушаване на илюзиите. Ще се появи необходимост от преосмисляне на вътрешните ценности.
Астрологичен управител на 2013 година е Луната.Изисква повече внимание  на домашният уют и спокойствие, а пътят към достигане на целите може да бъде труден и дълъг.
 Първите аспекти за годината са секстилите между Марс и Уран, Меркурий и Нептун. Те засилват оригиналното творческо мислене и желанието за независимост. Ще бъдат ефективни обединяващите действия в групи и организации. Засилване на духовността.
Юпитер от януари до юни ще бъде в знак Близнаци, а от юли до декември в знака на Рака. В тази връзка, първата половина на годината е добра за комуникациите, разширяване кръга от контакти и интереси, създаване на нови приятелства. През второто полугодие акцентът ще падне върху семейството и семейните отношения.Време за укрепване на роднинските връзки, за благоустройство на дома.
Сатурн ще бъде през цялата година в знак Скорпион – знак с повишена интензивност, което ще е причина властоимащите да бъдат наблюдавани под лупа и това ще ги принуди да се придържат към по-строго спазване на законодателството.Подтиква към преразглеждане на най-съкровените ни желания и привързаности, които ни пречат да живеем пълноценно живота си. Сатурн заставя човек да се откаже от всичко, което не му е необходимо и може да се мине без него, всичко, което пречи за развитието му. Когато егото е силно и продължава да упорства, Сатурн  премахва излишното и ненужното. Единственият начин да нямаме проблеми е като се откажем от егоистичните желания и от трупането на всякакви излишества. Преминавайки през Скорпион, Сатурн ще „изчиства”  сферите свързани с финансите, сексуалната енергия и влиянието над другите хора, особено народните маси.  Очакват се важни събития, които могат да доведат до значителни промени, преобразования и реформи.
Нептун в Риби ще засилва  духовността и ще увеличава интереса към всичко мистично и загадъчно. Ще се увеличат проучванията и изследванията на световния океан. Ще бъдат създадени музикални произведения. Силно развитие ще претърпят психологията, регресивните терапии, хипнозата.
Квадратът между Уран и Плутон увеличава вероятността от природни катаклизми и  катастрофи. Напрегнатият аспект ще подтиква силния стремеж към промяна, но няма да дава лесни възможности за осъществяването и.Промени са възможни, но само, ако се следват последователно и упорито.0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers