Слънчево затъмнение


       СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ
Пълното слънчево затъмнение на 13 срещу 14 ноември е видимо над част от Австралия, южния Тих океан и част от Антарктида. Затъмнението започва в 21:37 часа на 13 ноември, преминава през централно затъмнение в 0:18 часа на 14 ноември и завършва в 2:45 часа.

Слънчевото затъмнение съвпада с новолунието на 13 ноември 2012 (новолуние в скорпион). Този период е свързан с обединението, баланса и интеграцията на мъжкото и женското начало. Цялата 2012 година може да бъде разгледана като подготовка за обединието, а 2013 като края на разделението.                                                                                                                                                        Това е етап на обединяване на Слънцето и Луната, на плюса и минуса, на ин и ян, на женското и мъжкото начало.                            Носи енергия на  добри новини, водещи след себе си отговорности или ангажименти, но такива, които носят удовлетворение . Бременност, раждане, родителство,нова работа, повишение или съкращение, могат да бъдат само някои от възможните прояви на това затъмнения.
                                                                                              Новолунието в Скорпион е забулено в тайнственост, неизвестност и сенки. Трансформационните динамики са силни и често го съпътстват страхове, усещане за самота и силни емоции.   
                                                                                                      Нормалните комуникации с хората могат да бъдат нарушени от някакви илюзии, лъжи или заблуди. Възможно е възникването на недоразумения или неправилно, или неадекватно използване на информация. Избягвайте сложни емоционални ситуации, напрежения и скандали.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers