Мода-зима 2012
Топ тенденциите са кожените облекла, кожата с косъм, кадифето, плетивата, милитъри, готик стил и цветя.
Костюмът триумфира на модния подиум във всякакви стилове и цветове. Най-често саката са вталени, а панталоните са тесни. Дизайнерите показват костюми с ярки цветове и всякакви геометрични фигури и цветя. Военните униформи не излизат от мода, цветовете са зелено, черно и бяло или ярки цветове. Палтата са с двуредно закопчаване, кройката е вталена. Актуални са и палтата с козина, с апликации, цветя и бродерии. Якето, полите, панталоните, роклите, чантата и обувките, дори и бижутата са от гладка кожа тази зима. Плетеният пуловер е класика, леопардовите краски отново вървят с черно кожено яке. Кадифето се завръща в черно и синьо- зелено. Освен черното модата налага тази зима шоколадово, червено електриково синьо, виолетово.   
            Шик този сезон са дългите кожени ръкавици, черният кожен колан, по-едрите бижута и аксесоари. Шапките са от всякакви материи и стилове, но с цветя.                         Обувките са също много разнообразни. Елегантни боти, ниски или високи, черни или кафяви, срещат се и двуцветни модели, като токчето е в ярък цвят. 
Ботушите в черно, малко под коляното, са вечен хит, но от зимната скука дизайнерите предлагат да избягаме с цветни ботуши- червени, бежови, сини, лилави.Токчетата са със заострена форма. По-екстравагантните модели са с перли, кристали, бродерии, камъни и мъниста.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers