Венера в Лъв


От 06.09.2012 (17:48 ч.) до 03.10.2012 (9:59 ч.), Венера ще транзитира през зодиакалния знак Лъв.Това ще ни зареди със смелостта да покажем индивидуалността си.
 В този период ще преживеем и изразим вътрешната си потребност да бъдем щедри, както към другите, така и към себе си.

Венера в Лъв ще ни припомни, че и ние имаме право на предпочитания, удоволствие, наслада и празници. С транзита си Венера ще ни направи по-елегантни, по-самоуверени, по-блестящи и по-обаятелни. Ще избираме най-красивото - онова, което отговаря на нашия личен вкус, а не онова, което е по-евтино или се опитват да ни наложат другите. Ще усещаме магията на това да бъдем привлекателни в собствените си очи. 
Вървете напред и сътворете от живота си – "шедьовър от радост". Празниците са щастливо време за нас.
Религиозните и граждански празници са време да се повеселим с приятели и да размислим над процесите на живота. . Има време за смях, има и време да благодарим за многото блага, с които сме дарени. 

1 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers