Второто пълнолуние на август

 Второто за август явяване на Пълната Луна носи силна енергия, допълнителна сила и небесно познание. Това е „магично” време, изключително подходящо за един древен ритуал предназначен да ви даде сила, тласък и защита.Той е особено полезен, ако се чувствате емоционално затормозени или несигурни.

Облечете се в черно или бяло. Нещо, с което да се чувствате мощни. Сложете най-предпочитаните си бижута или други аксесоари, които ви дават сила. Пригответе „олтар” с бяла и сребриста декорация. Можете да го направите вътре или навън, но се постарайте да намерите място, от което можете да виждате Луната ясно. Създайте свое свещено пространство. След това запалете 5 бели свещи в центъра на вашия олтар или маса.
Погледнете към Луната, усетете светлината й. Затворете очи и визиуализирайте лунната светлина като източник на сила. Вдигнете ръцете си с дланите нагоре и си представете, че ловите лунната светлина. После визуализирайте, че тя се натрупва около главата ви и облива цялото ви тяло като водопад. Светлината е мека и едновременно силна и красива – каквито сте и вие самите. Представете си, че сте свободни от ситуацията или човека, които ви дърпат назад или, че придобивате силата, която ви е необходима, за да постигнете целта си. Усетете лунното могъщество във вените си. Останете в това състояние колкото ви е приятно. Нека свещите догорят, ако е възможно. Прекарайте вечерта в състояние на релакс и хармония. Луната ще бъде с вас!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers