Новолуние в Близнаци


  • Както знаем, Новолунието е време за ново начало и нови начинания за предстоящия ни лунен месец. С Луна в Близнаци и Меркурий в Рак чувство за свобода, разнообразие, изобилие, лекота, гъвкавост и флуидност. Подходящо е за нови проекти, свързани с комуникации, писане, общуване, изразяване, пътуване, творческа и мисловна дейност, креативност и изобретателност.
     Идеи за това, с което искаме да се заемем ще изобилстват , но най-добре ще бъде, ако вземем едно емоционално балансирано решение за това, върху което желаем да фокусираме сили и време.

И тъй като Меркурий е в Рак - знакът на родното огнище, на дома , на майката, на земята, на предците и на всички онези същества, нуждаещи се от нашата грижа и закрила - то нека през настъпващия лунен месец се посветим на тях. Време за истинска грижа за дома и интериора – обърнете внимание на дребните детайли в него, които внасят уют, топлина и комфорт и ви свързват силно с традициите на фамилията. Акцент на връзката родител-дете и на връзката с предците и рода.

Нека посветим и  пожелание и любов за Майката Земя Българска, за нейно добруване и възраждане!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers