Абитуриентско парти преди бала

По традиция непосредствено преди бала приятели, роднини и съседи изпращат абитуриента. Важно е домашното парти да е забавно и запомнящо се. Предлагаме ви идеи как да го направите такова.


Не пренебрегвайте декорацията. Най-лесния начин да създадете празнична атмосфера в дома си е да го украсите с разноцветни балони. Украсете входната врата с балони и панделки. Това ще бъде чудесен декор за снимки. Ако имате градина украсете и нея.

  • Храната, която ще поднесете, трябва да е лека, разнообразна, вкусна и да изглежда атрактивно. Най-лесният вариант е да приготвите няколко вида солени и сладки хапки. Вариантите са безброй, може да развихрите въображението си.Ако разполагате с повече време, може да направите вместо хапки, солени и сладки мъфини. Друг акцент в менюто ви могат да бъдат плата със сирена и солени бисквити. Може да купите бутертесто  и да направите бързи соленки, идеално мезе за бирата.Може да приготвите и пълнени вкуснотии,например пълнени яйца или пълнени чери домати. 
  •   Не трябва да липсват ядки и плодове. По  отношение на ядките, заложете на фъстъци, бадеми, кашу и лешници.           
  •     Храната за парти се консумира лесно- с пръсти, ако е хапки или руло с клечки.Допуска се умерено количество вилици и ножове на масата.  
  •     Плодовете нарежете и поднесете по интересен начин, може да използвате шишове, а може в красиви чинийки да поднесете ягоди и череши.Тортата не е задължителна, може да поднесете бонбони и шоколадови трюфели.        
  •      Не се препоръчва да сервирате силни алкохолни напитки. Правилният избор е бяло вино, минерална вода, сокове и безалкохолни напитки. Може да сътворите някой питиета с плодове.                                                                       
  • Съобразете музиката с предпочитанията на абитуриента, заредете цифровия си фотоапарат. Не забравяйте, че сте се събрали да празнувате, следете за доброто настроение.                                                                                                               Весел празник!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers