pub-1860989905298420 Множествена склероза - изход | Рама

Множествена склероза - изход


Имах множествена склероза, оздравях

Из невероятната история на инж. Тошко Тодоров, публикувана в списание Осем.Според Тодоров, за да се излекува човек, трябва да промени 3 неща: начина си на хранене, на мислене и двигателния режим.

Промяна в храненето                                                                                   То трябва да осигури на организма чиста, добра, енергийна храна. Затова е най-добре да се ядат сурови плодове, сурови зеленчуци, ядки и семена. Месото е забранено, храни с консерванти и подсладители – също.

Детоксикация
Човек задължително трябва да се изчисти от токсините в организма си. „Не може да пушиш и да искаш да се излекуваш от МС, няма как да стане. Не може да ядеш свинско и да се излекуваш. Няма да стане. Трябва тотална промяна в начина на живот! И много процедури за детоксикация – парни бани, гладолечение, уринотерапия – за онзи, който може, на който му стиска. Шанкх пракшаланата също е полезна (йогистка процедура, при която се пие солена вода по схема и се правят двигателни упражнения, така че да се постигне ефект на пречистване – бел. ред.)
Прошка
Няма по-важна стъпка при изцелението от прошката, въпреки че не е никак лесна. „Ако не можеш да простиш, това означава, че не можеш да преодолееш егото си - обяснява Тодоров. – Човек трябва да проумее, че за да е здрав и щастлив, трябва да направи тази крачка. За себе си, тъй като мозъкът е един високочестотен генератор. Омразата, болката, ревността, чувството за вина предизвикват много тежки вибрации, които не са в синхрон с космическите. Космосът вибрира на висока честота – с вибрацията на любовта. Всяка по-ниска се противопоставя на космическата. И питам аз – кой ще оцелее: човекът или Космосът? Разбирайки го това – трябва да изпитваме любов."
Според мъжа, победил „нелечимата" болест, другият начин да се проумее същността на прошката е философски. Според повечето източни духовни учения хората се прераждат групово. Идват на земята не толкова, за да се учат, колкото да изживеят нещо. Преди това си правят сценарии на преживяването. Ако някоя душа иска да изживее нещо лошо обаче, никой не иска да й го причини, защото душите са изпълнени с любов. „Всеки иска да е храбрият принц или принцесата. Но за да видиш светлината, трябва да познаваш тъмнината. За да прозреш любовта, трябва да прозреш злобата - обяснява Тошко. - И тогава до нас застават най-близките ни души, най-жертвоготовните. От тази гледна точка – тези, които ни причиняват най-големите болки, са всъщност най-близките ни души и приятели."

Без отрицателни емоции
След като прости, човек трябва да промени и погледа си към живота. Да няма отрицателни емоции, да тушира всички негативни чувства, да се опита да разбере останалите и това, че всяко действие има причина, обяснява Тодоров. Според него като помощно средство могат да се ползват капките на Бах.

Бъди полезен
„Преживявайки всички тези перипети, разбрах нещо много важно, че човек трябва да е полезен, продължава със съветите си Тошко. - Когато човек е полезен, той осмисля живота си. Когато животът му е безсмислен, той не го заслужава и го губи."

Двигателна култура
Въпреки трудното ходене при МС, въпреки всички неудачи, човек трябва да се движи. Най-добре на чист въздух сред природата. За да се балансира енергията в организма, се практикува чи гун, или още по-добре паневритмия.
„Когато енергията и емоцията се балансират, започват естествени възстановителни процеси. Дори и при МС - миелиновата обвивка е белтък и тя се възстановява. Човек може да се излекува от всяка болест, не само от множествена склероза", категоричен е Тошко Тодоров.

След като се излекува – от МС е останал само споменът и лек дефект в походката, инж. Тодоров започва да помага активно на другите хора. Той е един от пионерите в България, които налагат диетичните храни. 3-4 г. се занимава с лечебнодиагностична радиестезия. Междувременно изучава достиженията на квантовата физика. Помагат му от Асоциацията по квантова медицина в Москва, както и проф. Чилингиров от Московската академия на науките, който му доставя уникален апарат за диагностика и лечение, с който той работи. Дистанционно завършва университета „Медика алтернатива" в Коломбо – най-престижното учебно заведение по нетрадиционна медицина в света. Не успява да се дипломира поради липсата на средства, но пък съдбата го събира с лекар – Дима, неговата пъртньорка в живота и в работата. Двамата създават център за квантова медицина и вече седма година пред кабинета им се вие опашка от хора, които търсят квалифицирана, алтернативна медицинска помощ.  
                   Прочети още:
                           Ходете за здраве!

                                                      Захарта е отлична среда за рак

                                            Болка и депресия

                                                      Време е за диета

                                             Вегитарианство

                                                       Откритие пазено в тайна

                                              Анемия

                                        Тайната на среброто




ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers