помислете преди да се ядосвате!
НЕГАТИВНИТЕ ЕМОЦИИ СЕ ЗАВЪРТАТ  В  КРЪГА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА И  РАЗРУШАВАТ ЗДРАВЕТО:

-СЪРЦЕ, ТЪНКИ ЧЕРВА (ОГЪН) - омраза, жестокост, нетърпимост
Физически симптоми: сърцебиене, високо кръвно налягане, гръдна болка


-ЧЕРЕН ДРОБ, ОЧИ, ЖЛЪЧЕН МЕХУР - ярост, разочарование, ревност, завист
Физически симптоми: увеличаване на холестерола, увреждане на жлъчката и храносмилането, застояването на кръвта в черния дроб, намаляващо възможността му да детоксицира тялото.

-БЪБРЕЦИ, УШИ, ПИКОЧЕН МЕХУР - страх
Физически симптоми: загуба на сексуална енергия; загуба на жизнена сила; нарушаване на нервната система; тялото става киселинно; нарушения в корема.

-ДАЛАК, СТОМАХ, ПАНКРЕАС - съжаление, безпокойство, недоверие
Физически симптоми: повредено храносмилане; трудно отстраняване на отпадъците произведени от храносмилането

-БЕЛИ ДРОБОВЕ, ДЕБЕЛО ЧЕРВО, КОЖА - безнадежност, депресия
Физически симптоми: проблеми с дишането; намаляване на кислорода в кръвта; запек.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers