Марс ретрограден

                                                         
Когато Марс е ретрограден, всички процеси се забавят, активността спада, не достигат сили и енергия за поставените задачи. Опитите да се форсират събитията, или да се увеличи натискът влошава още повече нещата. Появяват се пречки човек да се занимава с това което е намислил. Всичко това води до раздразнение, появяват се апатия, недоволство от себе си и околните. Припомнят се стари обиди, което води до изясняване на отношения.
Активизират се неприятели и конкуренти. В дните на ретрограден Марс са възможни аварии и отказ на техника. Бъдете внимателни с техниката, оръжие и подвижни механизми.Вероятност от пътни аварии, травми и задръжки по път.
Засилват се избухливостта, нетърпението, прибързаността, агресията, насилието, властолюбието.За да се справите с ретроградния Марс са ви необходими хладнокръвие издръжливост и търпение, защото всяка агресия може да се обърне против човека, който я поражда.
При ретрограден Марс не се препоръчва – започване на нов проект, ново начинание, съдебен процес, постъпване или смяна на работа, тръгване на път. Купуване и поправяне на всякакви механизми и битова техника.Започване на ремонт или строителство.
Препоръчва се  раздяла с това, което е остаряло, довършване и поправка на вече започнати дела и неща. Връщане към стари проекти и идеи и преразглеждането им.
Ретроградният Марс може да се използва градивно за възпитание на волята и търпението. Изисква предпазливост, обмисляне на постъпките, увереност в успеха и задължително завършване на започнатото.
0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers