Пелерина


Пелерината  е перфектено допълнение към всеки гардероб. Магазините предлагат голям избор – от едва прикриващи кръста до дълги, от тесни до супер широки, от изчистени модели до такива с качулка, копчета, колани или много джобове.

Материалите за изработка са разнообразни – вълна, габардин, кожа, кадифе, деним.Пелерината е чудесен избор при прехода от топло към студено време, едновременно е стилна и практична. Как да я избирате и с какво да я комбинирате?

· Пелерината трябва да отговаря на стила ви на обличане.На пазара има пелерини за всеки стил- елегантни, спортни авангардни до хипи стил.

· Пелерината е дреха, която създава значителен обем в горната част на тялото.Трябва да търсите баланс в облеклото, като носите тесен панталон,права пола или рокля по тялото.

· Когато избирате пелерина се съобразете с фигурата си. Ако сте висока и слаба ви отиват всякакви модели.Ако сте ниска изберете дължина до кръста. Тези с голям бюст трябва да носят по-прибрани, тесни пелерини.Пълните дами е добре да се насочат към по опростени кройки, с неутрален цвят и дължина до средата на бедрото.

· Обувки – носи се със всякакъв тип обувки, най- подходящи са равните или с платформа.

· Чанта – чанта през рамо не е добра идея, по добре модел с къса дръжка.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers