Подарък за всяка зодия

Бързаме  край витрините на магазините и се чудим, какво да купим, какво да подарим.Нека ви помогнем.
Овен- Мъжете ще се зарадват на всяка машинария или инструменти – ножове, отверки, комплект инструменти за ремонт на колата или нещо такова. Радва се на всеки подарък, от телевизор до химикалка. За жените може да вземете нещо ароматно. Предпочитат парфюми с аромат на лимон,горчиви билки или лютиви подправки.

Телец- харесват хубави неща, полезни в домакинството.Кухненски комбайни, ютии, прахосмукачки, CD-плеър.Жените Телецобичат парфюми с аромат на плодове,върбинка, пачули.
Близнаци- обичат да получават малки неща-компакт дискове, запалки, часовници, гривни, бижута.Всичко свързано с получаване на информация.Жените обичатпарфюми с екстракти от билки и хвойна.
Рак- харесва им всичко старинно. Радват се на всеки подарък и внимание, украшения и прибори за дома, бижута. Жените предпочитат парфюми с нежни аромати на цветя.
Лъв- не е важно какво подарявате, а как го подарявате. Харесват луксозни, лъскави предмети, уникати.Лъвиците обичат луксозни парфюми с аромата на водни растения и бели цветя.
Дева- предпочитат вещи, които им позволяват да бъдат делови.Тефтерчета, кожени папки, куфарчета, калкулатори, портфейли с джобчета.Жените харесват финниаромати на цветя, билки, цитруси.
 Везни- харесват предмети свързани с изкуството, сладкиши, цветя. Парфюмите да са с топли, нежни аромати, не провокиращи.
Скорпион – подаръците да са завити в много опаковки, да са тайнствени и невероятни-морски раковини,африкански маски или нещо от което имат нужда в момента.
Стрелец- екзотични или романтични предмети.Картини, книги с философска тематика, далекогледи, туристически карти.Жените предпочитат аромати на плодове и цветя с ориенталски подправки. Козирог- обичат всичко престижно, дълготрайно и модерно.Подаръкът трябва да има практическо приложение. Жените от зодия Козирог предпочитат класическите аромати.
Водолей- обичат нещо ново, оригинално, необикновено- шарени ръкавици, военни фуражки, техника. Жените обичат парфюми с изненадващи аромати.
Риби- подаракът трябва да провокира въображението-мистична литература,записи на класическа музика им доставя удоволствие. Жените предпочитат парфюми с аромати на цветя с горчиви и пикантни подправки.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers