5 лесни начина да сте по добри в леглото


Тези предложения ще ви помогнат да бъдете по-игриви, по страстни и по-способни.Да доставите повече удоволствие на себе си и своя партньор.Всичко зависи от вас двамата.


1.Забавление
Това е което, ще ви направи по-добър любовник. Ако не се наслаждавате на секса, попитайте се защо не. Това може да бъде нещо обикновенно поза или скорост или по-сложни задръжки, но докато не започнете да се радвате и забавлявате няма да има подобрение.
2.Използвайте въображението си.
 Фантазиите са добър начин,за да изразите това което харесвате  и да повишите възбудата. Наблюдавайте  мислите си по време на секс и ще откриете това което ви възбужда.
3.Изчакайте 
Търпението е добродетел. Колкото е по- дълга и нежна е увертюрата, толкова по- интензивна и задоволяваща ще баде основната част. Дайте време на партньора си да се настрои.
4.Бъдете навсякъде
 Докосвайте партньора си навсякъде по гърба, раменете, ръцете, краката, коленете, шията, лицето,ушите,бедрата и т.н. Това настройва цялото тяло и води до по- страстен секс.
5.Целувката 
Тя е не само врата към секса, тя трябва да присъства преди, по време и след това. Целувайте се непрекъснато.Това напомня, че сте човешки същества, че сте се събрали в името на  взаимни чувства.Показва уважение един към друг.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers