pub-1860989905298420 Раздяла според зодията | Рама

Раздяла според зодията


астрология

Искате да прекъснете една връзка, да сложите край на романа? Няма проблем. Ето някой астро начини.
ОВЕН Легнете си с книжка в ръка или казвайте че сте изтощени, когато на овена  му се прави нещо друго. Придържайте се към обичайното,  практичното, старомодното.Не се съгласявайте с тях. Скоро ще намерите бележка, че сте свободни колкото и те.
ТЕЛЕЦ Започнете да харчите безогледно, да ходите с износени дрехи, да правите груби забележки. Бъдете рязки и екстравагантни. Флиртувайте, настоявайте да излизате постоянно или канете постоянно роднините си с вас.
Ще ви отнеме малко време, но начина е сигурен.
БЛИЗНАЦИ Бъдете отегчителни, не разговаряйте.Правете кавги като не им  давате думата.Ходете на едно и също място, срещайте едни и същи хора, разказвайте едни и същи вицове. Ограничете свободата им.
РАК  Бъдете тъжни, груби.Не харесвайте храната която ви поднасят. Откажете  привързаност и нежност, бъдете нечуствителени и твърде заети. Критикувайте ги.Раздялата е сигурна.
ЛЪВ Говорете само за себе си, противоречете им.Забравете рожденния им ден и други важни  годишнини.Забравете похвалите, критикувайте ги. Разпалвайте ревността им, лъжете, подигравайте тяхната суетност.
ДЕВА Използвайте вулгарен език, не се къпете често, гасете си цигарите в чиниите за кафе. Закъснявайте, бъдете демонстративни не се консултирайте с тях. Девата току що затръшна вратата след  себе си.
ВЕЗНИ Станете небрежни в облеклото си. Правете скандали, водете ги на многолюдни места. Контролирайте разходите им, отваряйте пощата им. Спрете комплиментите, бъдете супер критични.
СКОРПИОН Използвайте заобиколни методи, пътят на оттеглянето може да бъде опасен! Откажете им привързаност, спрете прегръдките и целувките. Поставяйте собствените си интереси на първо място. Подчертавайте по всеки повод какво са направили погрешно. Бъдете лоши домакини, оставете къщата да западне.Накарайте ги да ревнуват  след това им се присмивайте.
СТРЕЛЕЦ  Диктувайте поведението му и облеклото в обществото. Критикувайте навиците и приятелите му. Станете тъжни и си стойте в къщи. Критикувайте новите им  проекти, флиртувайте. Стрелецът просто ще си тръгне.
КОЗИРОГ  Не понасят шеги и подигравки по техен адрес. Не понасят критика. Харчете пари на разсипия, разигравайте сцени на ревност. Подигравайте се на бащите, майките и другите им родственици. Не спазвайте ред, дисциплина и уговорки и той или тя ще си отидат без кавги и скандали.
ВОДОЛЕЙ Станете домошар, стиснат, не приемайте съветите им, пазете тайни от тях.Натяквайте им, че грешките им са непростими. Контролирайте ги постоянно, говорете против приятелите им.Интуицията им ще им подскаже , че магията е свършила.
РИБИ Станете заядливи, пренебрегвайте ги. Правете ги смешни, не им давайте възможност да обяснят идеите си. Карайте се за тривиални неща и рибата ще потърси спокойствие на друго място.


            Още астрология:  Кола според зодията

                                                     

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers