Първа среща - съвети
Първа среща- съвети1.Не хранете големи надежди- бъдете реалисти, ако вашите очаквания са ниски, добрата среща ще бъде изненада, а лошата няма да ви разочарова.
2.Бъдете отворени за нови нестандартни идеи – вместо традиционното кафене или ресторант може да измислите нещо по- интересно или щуро.И все пак не ходете на многолюдни, претъпкани места.
3.Сложете си удобни ниски обувки – не се знае къде ще ви отведе първата среща, понякога тя завършва с чудесна разходка из парка или около града. 
 4.Облечете си секси бельо – даже и да нямате намерение да се събличате, това бельо ще ви дава самочувствие.
5.Ако сте прекалено развълнувани обадете се преди срещата на роднина или приятел, споделете, за да намалите напрежението.
6.Не се обличайте прекалено секси, за да не се чувствате неудобно, ако нямате такива намерения. 
7.Една чаша алкохол на среща е достатъчно. Прекаляването с алкохол, не е качество желано за сериозна връзка.
 8.Позитивно отношение- каквото и да се случва гледайте на нещата от по-веселата им страна.9.Не превръщайте вашата среща в психо терапия – никои няма желание да слуша вашите болки и проблеми. 
10.Не обсъждайте свои бивши партньори – ще изглеждате злопаметни и губещи, а маже да си помислят, че вашето сърце не е свободно. 
11.Не говорете за секс, оставете това за втората среща.
12.Ако не ви харесва хода на срещата, не се колебайте да я прекратите учтиво.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers