Обувките Обувките отразяват личността на своя собственик, те показват отношението му към модата, чистотата и детайлите, обществения  му  статут.

Обувки с високи токове.Ако носите преди всичко  високи обувки вие сте жизнена и нестандартна, копнееща за внимание.Може да бъдете капризна и разглезена но винаги получавате това което искате.Вие сте уверена и сексапилна, но някой  ви приемат като глупава и повърхностна.

Ниски обувки тип  лодка. Любителките на тези обувки са симпатични и дружелюбни.Дълбоко в душата си са още деца.Опитвате се да изглеждате отворени, но  недопускате  всеки във вашия свят.Тези жени се съобразяват с модата и обичат да носят нови дрехи. Мили и внимателни мъжете ги възприемат като крехки създания, за които трябва да се грижат.
Жените които предпочитат боти и ботуши са ексцентрични.Не се доверяват на хората и предпочитат да правят всичко сами.В същото време са умни и чувствителни и често се тревожат за отношенията си с другите хора. Дразнят се от грубостта и неадекватното отношение.
Мокасини и обувки с връзки.Жените които предпочитат такива обувки  са сдържани и предпочитат да крият чувствата си дори когато душата им гори.Силно педантични не се сприятеляват лесно.Тези жени знаят какво искат и постигат целите си, без значение какво мислят хората около тях.

Спортни обувки, кецове. Тези жени обичат да пътуват и им е скучно  ако отседнат на едно и също място задълго. Обикновено са усмихнати и изобретателни, обичат да бъдат сред хора които ги обичат и уважават.


Обувки на платформи.Жените които обичат такива обувки са прями , уверени  и любвеобвилни.Въпреки това, когато става въпрос за вземане на решения, те са склонни да се колебаят.В отношенията си те търсят надежност и доверие.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers