pub-1860989905298420 Банята влияе на паричния поток в дома | Рама

Банята влияе на паричния поток в дома

 Банята се управлява от могъщия Воден дракон,който обича нежния кремав цвят на перлите.Старите ръкописи обясняват, че тъй като банята е мястото, където водата (символът на парите) влиза и напуска къщата, подредбата и се отразява върху парите на обитателите.
Стените в бледи пастелни цветове-праскова, кайсия, лимоново-жълто, синьо и зелено внасят хармония в банята. Избягвайте пресушаващото енергия чисто бяло.Но ако се налага да се примирите с него, добавяйте ярки акценти с хавлиените кърпи,пердето на душа или изтривалката на пода.
Във фън шуй Черната костенурка е  един от духовете пазители на  дома. Шарката "тартаруга" внася благоприятен акцент в поставките за хавлии, сапунерките и другите аксесоари. Бълбукащата вода носи допълнителна енергия за обитателите на къщата, затова джакузито и ваните с тангентори са благоприятен фън шуй.
Съвременните архитекти поставят до всяка спалня отделна баня, но древната китайска мъдрост не одобрява това. Банята с лице към спалнята излъчва лоша ци и ще навлече храносмилателни проблеми на обитателите.Лечението?Кристал поставен между банята и леглото, или огледало на вратата на банята.Винаги дръжте вратата на банята затворена.
Ако с отварянето на вратата се натъквате на гледката на тоалетната чиния, значи имате най-лошия фън-шуй.Вашият финансов късмет изтича заедно с водата в казанчето.
Лечението?Винаги дръжте капака на тоалетната чиния спуснат.Може да скриете тоалетната зад параван от опушено стъкло или някаква друга преграда.Друга възможност е да окачите искрящ, прозрачен планински кристал близо до вратата на банята за да подобрите енергийния поток.
Друго предложение: поставете растение близо до или пред вратата на банята.   
                      ПРОЧЕТИ ОЩЕ ФЪН ШУЙ СЪВЕТИ 👀😀            
                           




ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers