Кола според зодията

Овена предпочита агресивен цвят спортен автомобил, който ще остави всички други коли да го изчакат на светофара.
Телеца предпочита джип или друг голям автомобил.
Вероятно има парче земя някъде на  близо, а джипът е идеален за пренасяне на тор, строителни материали или кучета.

Близнака предпочита спортна кола  с покрив, който може да се отваря.Таблото на кола  да е претъпкано с измервателни уреди , стрелки, бутони, копчета и превключватели.
Раците са хора на навика, те остават верни на своята кола и я ползват години на ред. Окичват я със семейни снимки и икони.
Лъвовете харесват луксозни модели коли с дизайнерски аксесоари.Чувствата на Лъва за собствената им важност изисква най-доброто.
Дева.Колата не е особено важна за Девите, те са доволни да карат каквото и да е. Ценят прецизно изработените коли, без украси, нещо практично.
Везни. Колата на Везните трябва да изглежда скъпа но да е на разумна цена.Трябва да приляга за всичко- да отидат с нея на театър в понеделник, на пазар в петък и на спа хотел през почивните дни. 
Скорпион. Не се интерисуват какво карат.Предпочитат коли в черен цвят и големи гуми.Скорпионите изискват добър вкус и благоприличие.
Стрелец- обичат просторни екстравагантни автомобили. Други Стрелци не карат автомобил, предпочитат  алтернативни методи за придвижване-кон,колело,самолет или круиз.
Козирога предпочита сигурността и солидната конструкция.Те са прагматични, далеч от фантастичните и лъскави визии.
Водолей.Превозното му средство трябва да е  или от високите технологии, или да е необикновенно, ексцентрично.
Рибите не се интерисуват много каква е колата им. Предпочитат нещо с фин дизайн, вградено видео и добре заредено барче.

Споделете коя зодия сте и каква кола харесвате?

    ВИЖ ОЩЕ - ТАЛИСМАН СПОРЕД ЗОДИАТА

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers