Астропрогноза - септември


  Астропрогноза-Септември, 2011 


След емоционалните преживявания през август, септември посреща с облекчение стабилнатаДева.В началото на септември Слънцето иВенера ще са в Дева, което ще ни дава вкус към детайла и труда.
На  3 септември аспектът  между Слънцето иЮпитер може да донесе добри финансови новини, моралните ценности  ще са на дневен ред.
На 9 септември пъргавия Меркурий ще навлезе в Дева, което ще засили нейното влияние, т.е. практичното отношение към нещата.
На 11септември огнения Марс ще изпрати приятелско намигване към Венера, което ще повдигне нашата страст и ентусиазъм.
Следващият ден 12, пълната Луна в Риби ще ни постави пред дилема но Меркурий и Плутон ще се срещнат в този ден, което означава ,че ще се намери решение.
На 15 септември Венера навлиза в знака на социалните и тактични Везни. ТукВенера ще ни настрои романтично, ще бъдем по-толерантни, по-сговорчиви. Лошите аспекти на Венера с разрушителния Уран и интензивния Плутон на 17 и 19, ще нарушават добрия тон. 
На 19 септември Марс навлиза в Лъв, действията ни ще бъдат открити, показни понякога арогантни.На 23 Марс аспектира Уран, което може да ни доведе до нови, блестящи идеи.
Промяната  от  Дева  къв Везни ще се случи на 23 и 25 септември, когато Слънцето а след това Меркурий преминават във Везни. Атмосферата ще стане честна и справедлива, тъй като всеки ще се стреми към баланс в живота си.Уран ще забележи  това и ще се опитва да наруши баланса, като се свърже с лоши аспекти към Слънцето и Меркурий.Бъдете спокойни, съобразителни и трезви и ще намерите правилния подход.


                           


0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers