pub-1860989905298420 Кухнята и тайната на добрата храна | Рама

Кухнята и тайната на добрата храна

АБ
                                                       Съвременният живот става все по-стресиращ, направете дома си пристан на щастието с тайните на Фън шуй.

                                                      


Според Фън шуй най-важната вещ в кухнята е печката! Лошо разположената печка може да установи кавги и застой във вашия дом. Готвачът никога не трябва да се стряска и трябва да има видимост към всички които влизат в кухнята. Жизнената енергия на готвача и кухнята трябва да текат гладко и несмущаващо за да не се получи положението "свадлив готвач". Неспокойният готвач създава дисхармония, тя се предава на храната, а от там на хората които я поглъщат.Тайната на добрата храна и спокойното семейство е щастливия и доволен готвач.Затова готвещия човек трябва да гледа към главната врата и лесно да следи влизащите.Ако не можете да смените мястото на печката, облицовайте с огледала стените около готварската печка, така че докато готви готвача да има видимост към кухненската врата.
Друго лечение е да окачите вятърен чан или кристал между готварската печка и кухненската врата.Броят на котлоните на готварската печка разкриват какво ще бъде финансовото ви положение.Колкото повече котлони имате, толкова по-богати ще станете! Трябва да редувате използуването на  котлоните защото неизползваемите котлони блокират паричните потоци в семейството.
Мръсната печка се отразява пагубно на просперитета. Ако искате да забогатеете ,трябва редовно да лъскате печката и пръстените на котлоните.
Повредената, неизползваема печка привлича цял куп проблеми.Поправете печката колкото се може по-бързо.Осветлението трябва също да е добро, в мрачната кухня липсва хармония.
Не окачвайте ножовете на видно място, приберете ги далеч от очите.Постоянната гледка към режещи инструменти привлича бедите!
Създайте в дома си уют и хармония със съветите на Фън шуй.

                        ПРОЧЕТИ ОЩЕ ФЪН ШУЙ СЪВЕТИ👀😀

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers