Астропрогноза октомври


   Астропрогноза-октомври  


Есента пристига златна и красива, азвездите са приготвили някои предизвикателства, за да ни избавят от скуката.
Октомври  започва със СлънцеМеркурий, Венера и Сатурн във Везни.Това е благоприятно за възстановяване на хармонията във всички взаимоотношения - семейни,любовни,бизнес,приятелство.На 3 октомври агресивния Марс ще се свърже с експанзивния Юпитер, което ще дава самоувереност, ентусиазъм и нови
възможности,но гледайте да не се увлечете по неща, които не са приложими за вас.
На 6 октомври бъбривия Меркурий ще се свърже със строгия Сатурн, това може да доведе до отрицателни и сурови нотки в разговорите, но няма да има особени последствия.
На ще се свържат чаровната Венера с причудливия Нептун. Това ще внася романтични желания в нашия живот, но внимавайте, останете си практични!
На 9 Венера ще навлезе в страстния Скорпион и ще ни настройва на емоционална  и физическа близост, внимавайте с ревността!
Пълнолунието в Овен на 12 октомври ще ни направи буйни и импулсивни, аВенера и Плутон ще нажежат страстите, необходима е доза предпазливост.
На 13 Сатурн ще се движи към Меркурий в Скорпион, което ще доведе до дълбоки смислени разговори с темпераментни нотки или изпипани договори.
На 21 Слънцето ще се свърже с меката светлина на Нептун и ще създаде аура на състрадание.
На 23 Слънцето ще   се премести от сантименталните Везни в решителния Скорпион и тогава ще се действа с увереност.
На 26 Марс и Сатурн ще зададат военна дисциплина, и ще пристъпим решително към нови планове.
Месецът ще завърши като Слънцето и Юпитер на 28 и 29 се ръкуват с Плутон, ще ни споходи невероятна увереност, че всичко е възможно.

                                              

                                    

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers