Задявка в офиса

весели, забавни истории
Когато Петрова излезе в пенсия,всички с радост
очаквахме, кой ще дойде на нейно място. Колежките в офиса умираха от любопитство. Една сутрин шефът влезе с новия и ни го представи:-Това е новият колега,
ще има повече командировки и затова реших да назнача мъж.Ето ти тебе изненада! Жените не сваляха очи от него, и аз бях на седмото небе. След десет години прекарани сред жени, най после един мъж. Първия ден мина в съвети, на втория ден го попитах:
-Левски или ЦСКА?
Той ме погледна усмихнато, замисли се и отговори:
-Съжелявам не се интерисувам от спорт.
Следващия ден минах на тема автомобилизъм, той реагира:
-Вижте, колега, нищо не разбирам от коли. Нашата кола я кара жена ми.
След известно време го попитах нещо за боядисването с латекс, каза ми че нищо не разбирал от ремонти. Махнах с ръка и загубих интерес към него,но не и колежките ми. Те бяха очаровани, след като разбраха, че може да готви, да плете и шие гоблени.
Винаги когато започне да се задява с нова рецепта или модел си спомням с носталгия за колежката Петрова. С нея човек поне можеше от време навреме да седне на чаша бира и да побъбри весело за нещата от живота.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers