Входната врата

АБ на Фън Шуй дизайна 
"Увеличете  хармонията в заобикалящата ви среда и така ще привлечете късмет, щастие благополучие.


Входната врата е символ на настоящето. През нея излизаме всеки ден за среща с живота, освен това през нея прониква жизнената енергия "ци".
През несъразмерно голямата входна врата, постъпва прекалено много енергия, причинявайки раздори, кавги, изнервена атмосфера.
Ако е скъпо или трудно дърводелец да коригира вратата, поставете от двете и страни тежки предмети, масивни статуи на лъвове, кучета или съдове с храсти или цветя.

През малката входна врата постъпва малко жизнена енергия ци. Обитателите стават резервирани, плахи, отчуждени. Ако не може да монтирате по-голяма врата, добавете огледални повърхности отгоре и отстрани или разноцветни пана от хромирано стъкло, украсени с виещи се лози, птички и др. щастливи символи.
Ако имате две входни врати, това поощрява кавгите между обитателите.
Затворете едната врата или подчертайте важността на едната с лампи, цветя  
 саксии.
Страничните и задни врати са лош фън шуй, резултатът е мътна енергия и нестабилност. Подчертайте и използвайте предния вход.

4 коментара:

 • входна врата says:
  петък, януари 18, 2013

  това определено си е солидна входна врата и е много красива!

 • входни врати says:
  понеделник, октомври 07, 2013

  Лично за мен входната врата е от изключително значение за безопасността на всеки един обитател на дадената сграда, все пак през несъразмерно голямата входна врата, постъпва прекалено много енергия, причинявайки раздори, кавги, изнервена атмосфера и какво ли още не както знаем.Ние като че ли винаги гледаме от какво да сме недоволни и никога не виждаме положително както в хората така и в това което те правят.Сами си втъжняваме милият живот.Но идеята за входна врата която да харесат всички е страхотна и много благодаря за предложението.

 • врати says:
  сряда, декември 11, 2013

  Ами добре е, че давате съвет какво да се направи, ако не можем да коригираме вратата. Защото вярвам, че повечето хора в България живеят в панелки и опциите не са много. Има и нови сгради с разчупена архитектура като ако си купиш апартамент на зелено може да изискаш промяна от строителя, нооо панелките и старите блокове според мен преобладават! Ще се замисля какво огледало или пано да сложа до вратата, защото смятам, че входните врати в панелките са тесни.

 • ЗАДЯВКА says:
  събота, декември 14, 2013

  По добре човек да има панелно жилище отколкото никакво. И в панелното жилище можем да внесем красота и хармония, трябват желание и въображение и малко усилия.

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers