Астропрогноза - ноември 
30 те дни на ноември


В по-голямата част на месеца, планетите ще направят своите аспекти в сектора на Скорпиона,      очертава се интензивно, дълбоко трансформиращо време, но не  се безпокойте, ще има и моменти за веселие и  радост.
Още на   2 ноември, Меркурий и Венера ще преминат в сектора на  веселият и ентусиазиран Стрелец, това ще подобри настроението ви, а с Венера в това положение ще потърсите нови социални хоризонти, ще посетите културни мероприятия или  екзотично парти. Меркурий ще ви помогне да изразите себе си ,  идеален момент за насърчаване на кауза или отстояване на собствена позиция,  само не забравяйте да бъдете тактични!    
На   7 ноември огненият,  активен Марс ще се противопостави на замечтания Нептун. Този транзит може да попари ентусиазма ви, тъй като ще ви дава чувство на паника и неуспех. Ако все пак намерите баланса ще успеете да превърнете мечтите си в реалност.
На   11 ноември Марс преминава от Лъв в Дева и ще се задържи там до юли. Действията ще са практични, производителността изобилна, но са възможни конфликти, тъй като всеки ще мисли че той е прав. На  16 ноември Марс ще се обвърже позитивно с Юпитер, което ще ви зареди с нови идеи и проекти.
На  20 ноември Слънцето  ще се свърже с Нептун в квадратура, ще се почуствате унили и отпаднали, ще поискате да се скриете някъде, но това настроение няма да е за дълго, защото на 22 ноември Слънцето ще навлезе в сектора на Стрелеца, което ще ви зареди с нова енергия и ентусиазъм, а Уран ще изпрати нови възможности. 
Месецът ще завърши със Слънчево затъмнение  на  25 ноември. Отлично време за нови преживявания,  опитайте нещо ново, идете някъде където не сте били, шансове за нова посока.                                                 
                                                

                                    

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers