Цветно

забавен тест

Кой е любимият ви цвят?

Любимия цвят разкрива някой черти от характера на човека.
         Червено - Ако предпочитате този цвят вие сте обаятелни но агресивни и самонадеяни. Упорито защитавате своето мнение, дори когато нямате право. Понякога сте повърхностни и импулсивни. Към тези които обичате сте грижливи и сърдечни.
             Розово - Вие сте сантиментални, нежни романтични с трайни чувства, обичате красотата. Склонни сте да идеализирате и сте непрактични, реалният живот ви изглежда груб и брутален.
         Оранжево - Амбициозена личност, с остър ум и новаторски способности. Понякога сте твърдоглави с голямо любопитство към света и хората.
          Жълто - Общителна, активна, весела личност с голяма дееспособност. Любим цвят и на хората, които се занимават с умствена дейност.
          Зелено - Лоялна, уравновесена  пасивна личност. Склонност към уединение.Според психолозите зеленото е неопределен цвят- нито радост нито скръб.

 Синьо - Внимателна съобразителна,  наблюдателна личност. Пасивни мечтатели, искат да имат всичко но нищо не правят за да го придобият.   

Виолетово- Самостоятелна, оригинална и независима личност, понякога сте твърде критични към околните. Склонност към депресии.    
Кафяво - Добра воля, трайност на чувствата, спокойствие, вярност. Отрицателни качества - пасивност, липса на инициатива.
Сиво - Обожавате спокойствието и реда, които граничат с педантизъм. Не завиждате на никого и никого не съжелявате. Убедени сте, че всеки гради собствената си съдба.
Черно - Чувствителност, страст, дипломация. Понякога сте прикрити, подмолни.
Бяло- Хората които обичат белия цвят са искренни, прями но и безкомпромисни към себе си и другите.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.







Followers