Ретрограден Уран

Всеки ретрограден период ни окуражава да се обърнем навътре.Но с Уран ретрограден, това се случва на по-дълбоко ниво.
От 17 юли, когато Уран поема своето ретроградно движение в Овен, всяка фибра на вашето тяло ще иска да се движи.Ще бъдете нетърпеливи да вървите напред.Ще искате да направите всичко да опитате всичко и ще имате много планове.В действителност ще имате нужда от пауза за да прецените дали плановете ви са в унисон с вашите нужди.Каква е вашата мотивация?Има ли по-добър начин?
Уран иска да разкрие това, което не сте догледали.Колкото повече нямате желание за пауза толкова повече има нужда да спрете.Уран ще остане ретрограден до декември.Най-голямото предизвикателство ще бъде през първите месеци.Когато се обърнете навътре ще откриете нови откровения, нови видения и иновации.Нововъведения, изненади, внезапна промяна-това е влиянието на Уран в живота ни.Възможни са прозрения, вдъхновения,нови насоки.Неговата мисия е освобождение.Уран е свързан с полети, самолети, летища, компютри, техника, електричество, групи съмишленици- възможни са обрати в тези области.
Невъзможно е да се предскаже какво точно ще стане, Уран е непредсказуем!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers